Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос за конкретен автомобил

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Привет колега,

От кой град си ? Доколкото разбирам от София.

Aко искаш, хвърли едно око на мойта

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=80576

Поздрави
    146 1.6 boxer

Comment

Видях я още преди, но съм от София.

Comment

Първоначално публикувано от enuff Покажи съобщение
        Мерси за отговорите. Не очаквах, че 1.4 атмосферен ще има разход над 10л/100. Предишната ми кола беше 2.0 с турбо и гореше 14 градско в София. Но разхода не ме притеснява чак толкова, защото както казах карам малко и 1 резервоар на месец ще го преживея. Повече ми тежеше факта, че данък+ГО+каско ми бяха 800лв и не ми се даваха за кола, която имаше престои от по 2-3 месеца без да се мърда. Въпросът е, че колкото и да ми харесват Алфите май не се за човек, който иска само да вземе и да ползва. Малко се разколебавам за тази от автокъщата, защото нямам възможност в момента да отделя време да се занимавам с диагностики и т.н.
        Каквато и марка автомобил да вземеш над 100кс си в същия филм като с алфата. При алфата (16V двигателите) скъпото са кабели, свещи, бобибини и датчиците - те са БОШ. По Опели, БМВ, VW, Ауди - все същите датчици на същите пари. Лично мое мнение, че алфичките почват от среден клас кола, докато икономии можеш да правиш при ниския клас (сходна възраст на алфата) VW Polo, Opel Corsa...
        Надявам се да ме разбираш какво имам предвид.

Comment

Моля ви ,продължете на лични

Comment

Working...
          X